GRIJAĆI PANELI

U ponudi imamo veliki izbor IRC panela za opremanje IC kabina. Također nudimo staklene grijaće ploče za vrhunsku estetiku i funkcionalnost te druge sustave za električno grijanje.

  • Grijanje IC kabina panelima ECOSUN
  • Staklene grijaće ploče (paneli)
  • Konvektorske grijalice
  • Kupaonski cijevni električni radijatori
  • Sušila za ruke
  • Nisko temperaturni grijaći paneli ECOSUN
  • Visoko temperaturni grijaći paneli ECOSUN

IRC paneli su posebno izrađeni paneli za zagrijavanje IC kabina. Svojim dimenzijama, tehničkim karakteristikama i snagom grijanja u potpunosti zadovoljavaju ugradnji u IC kabine. Na jednu IC kabinu moguća je ugradnja više panela od kojih jedan mora imati ugrađenu temperaturnu sondu. Paneli nemaju montažne dijelove već se učvršćuju specijalnim drvenim okvirima.

IRC panel 575 S je posebno izrađen panel za zagrijavanje IC kabina koji ima ugrađenu temperaturnu sondu kojom se pomoću regulatora topline IRT 1 regulira temperatura površine panela, a time i temperatura unutar IC kabine. Svojim dimenzijama 1130×780 mm, tehničkim karakteristikama i snagom grijanja 575 W u potpunosti zadovoljavaju ugradnji u IC kabine. Na jednu IC kabinu mora se ugraditi jedan ovakav panel sa temperaturnom sondom kako bi se pomoću regulatora topline IRT 1 mogla regulirati temperatura drugih panela (maks. do 5 kom.) Paneli nemaju montažne dijelove već se učvršćuju specijalnim drvenim okvirima koje biramo prema dimenziji panela. Panel ima svoj napojni kabel i kabel temperaturne sonde s specijalnim konektorima za napojnu jedinicu regulatora topline IRT 1.

Regulator temperature posebno konstruiran za regulaciju u IC kabinama sa svom dodatnom opremom i napojnom jedinicom sa konektorima za IRC panele i rasvjetu kabina.

Drveni okviri osim estetske imaju funkciju učvršćivanja (montaže) IRC panela u IC kabine. Svojim izgledom uklapaju se u prostor i ujedno štite tijelo od kontakta s površinom grijačeg panela.

Grijaći paneli GR izrađeni su od tvrdog kaljenog sigurnosnog stakla debljine 12 mm (ogledalo debljine 8 mm). Staklo je tako osim estetske funkcije dobilo i uporabnu vrijednost kao grijač prostora prihvatljiv ne samo u obiteljskim kućama i stanovima, već i u drugim reprezentativnim prostorima, halama ili modernim kancelarijama.

Nisko temperaturni grijaći paneli ECOSUN su univerzalni paneli za stambene i druge prostore za montažu na stropove, spuštene stropove, kazetne stropove THERMATEX, ROCKFON i sl. industrijski i ratarski objekti, radione, grijanje staklenika. Moguća je vertikalna i horizontalna montaža.

Visoko temperaturni grijaći paneli ECOSUN koriste se za industrijske hale, sportske dvorane, hangari, skladišta, izložbeni prostori, uzgoj bilja ili životinja u zatvorenom prostoru i sl. IP zaštita prema uvjetima prostora. Visina montaže prema procjeni lokalnih uvjeta.